Annons
Annons


Enkel marinad till grillat


Dela (0)
Pinna (2)
Skriv ut Mejla

Jag köper aldrig färdig marinad utan marinerar själv, det är så mycket godare och enkelt! Det här receptet är en bra grund för det mesta, kött, fågel eller grönsaker, allt blir lika gott!

enkel marinad till grillen

Vill du variera, experimentera och testa så kan du tillägga lite vitlök, chili, och andra örter som du gillar. Eftersom min sambo är glutenallergisk så använder jag en glutenfri soya, men annars kan du testa olika sorter även här.

Annons

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

enkel marinad till grillat

Enkel marinad till grillat, till att marinera ca 4 portioner

2 msk valfri olja, t.ex olivolja
1 msk soya
1 tsk torkad timjan
0,5 tsk salt
0,5 tsk malen svartpeppar

Gör så här:
1. Blanda allt i en skål, marinera det som ska marineras. När jag har tid så lägger jag gärna köttet i marinaden 3-4 timmar innan, har jag inte tid så marinerar jag bara och grillar direkt, det blir gott ändå 🙂

Vill du testa något riktigt gott till så kan du testa min helgrillade fläskfilé som blir både saftig och supergod, receptet hittar du här: Helgrillad fläskfilé

helgrillad saftig fläskfilé

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar