Annons
Annons


Med kärlek från Hofors 2017

Musikhjälpen 2017 - Med kärlek från Hofors


Idag drar musikhjälpen igång på SVT2. Årets ämne är ett tungt och svårt ämne – barn är inte till salu! Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet. Läs mer om årets tema här: Musikhjälpen 2017

Annons
med kärlek från Hofors

Helena Norling och Emil Eriksson håller ställningarna i buren!

I Hofors har vi redan dragit igång insamlingar med alla möjliga och omöjliga projekt. Förra året drog vi i Hofors in över 1,2 miljoner kronor för barns rätt att gå i skola, och vi kommer att kämpa på lika hårt i år.

med kärlek från Hofors

Engagemanget startades av Emil och Marita förra året, och Hoforsborna var inte sena att haka på. Jag är så extremt stolt att bo på en ort med så mycket givmilda, snälla och engagerade människor, och de finns överallt! Skolor, företag och privatpersoner gör allt man kan. Det handlar inte om att ge mest, utan att alla kan göra något. Varje krona räknas – så att barn kan få vara barn.

med kärlek från Hofors

På bruket, det är det vi kallar vårt centrum, har vi öppnat en alldeles egen liten glasbur där man kan bidra, prata, köpa lite olika saker och det kommer att hända en massa där under veckan. Har du vägarna förbi Hofors, stanna till på bruket och hälsa på vettja!

med kärlek från Hofors

Ett av initiativen är ett stickprojekt, alla bidrar med en bit till en jäääättelång halsduk som sedan kommer auktioneras ut. Det har engagerat människor även utanför Hofors, så det ska bli spännande att se!

med kärlek från Hofors

Man kan köpa boken MED KÄRLEK FRÅN HOFORS, det är en sammanfattning av vad som hände förra året, det var verkligen enormt för oss på en så liten ort. Jag och Emil huserade musikhjälpsbussen så vi dök också upp i boken. Den finns även på bokhandlen om du inte har vägarna förbi Hofors, du hittar den här: Med kärlek från Hofors för varje såld bok går 150 kr till musikhjälpen!

med kärlek från Hofors

Jag var precis förbi vår egen glasbur och Marita stod och pratade med ett lokalt företag som precis skänkte pengar, samtidigt kom det saker som kan auktioneras ut och det plingade i mobilen. Det är så underbart att se allt engagemang! Vill du skänka till insamlingen kan du göra det här: Med kärlek från Hofors – barn är INTE till salu!

med kärlek från Hofors

Marita Söderström med mobilen i högsta hugg!

Hoppas du kikar förbi här i Hofors, köp ett vykort, en gris eller något annat kul! Hofors är bara toppen alltså, bästa beslutet någonsin är att flytta hem!

med kärlek från hofors

 

 

   Läs mer om


Annons

 


Laddar