Annons
Annons


Utmaningarnas kök

Idag släpps första avsnittet av utmaningarnas kök!


Dela (2)
Pinna (0)
Skriv ut Mejla

Idag släpps första avsnittet av utmaningarnas kök! Ett riktigt roligt projekt som jag var med i tillsammans med Sandras Palmqvist (Sandras Matblogg) och Maud Onnermark (Matmagasinet) Vi blir tillsammans testade i köket inom olika grenar, och första avsnittet handlar om mat och vad man kan göra när alla tre får välja två ingredienser var, utan att veta vad de andra valt. Otroligt roligt och spännande!

Annons

Här kan du titta på första avsnittet:

Här hittar du alla recepten från programmet:

Fredriks ugnsbakade potatisskivor

Så lyckas du med perfekt stekta champinjoner

Sandras romanescosoppa med parmesancreme

Mauds fläskfilé i vinsås med bacon och champinjoner

Här är lite bilder ”behind the scenes” som är tagna av Helena Sjögren.

bloggare aller media

Vi höll till i provköket hos Aller Media och filmade hela dagen. Vi hann även med att lära känna varandra lite och jag längtar redan till nästa gång jag ska åka ner, både Maud och Sandra är så härliga, likaså hela gänget som jobbar där! Jag trivs så himla bra här hos Allers!

tre i köket

Jag tror vi alla tre är ovana att behöva dela med oss av spisen, men det gick riktigt bra när vi hade samma mål – att laga den godaste maten vi kunde på 30 minuter!

Hoppas du gillar avsnittet, dela det gärna med dina vänner som gillar både mat och en utmaning! Jag är så sugen att testa det någon gång, dra ihop några vänner där alla får ta med sig två ingredienser var och sedan skapa mat tillsammans här hemma i köket. Jag tror det kan bli både roligt och spännande! 🙂

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

 

   Läs mer om
3 kommentarer


Annons

 


Laddar