Annons
Annons


Salladswraps med kyckling och fetaost

Läckra wraps i salladsbled fyllda med kyckling och fetaoströra!


Det här är så himla gott! Kripsiga salladswrap som passar till en lättare lunch eller varför inte som tilltugg eller förrätt före maten. Jag fyllde mina med en krämig röra med kyckling och fetaost och toppade med lite bacon, paprika och avokado.

Annons

Lätt lunch i form av en wrap i sallad

Det finns inte så många goda wrapsbröd som är glutenfria så det här passar perfekt för oss eftersom Emil är glutenallergisk.

De här är även supergoda med tonfiskröra! Receptet på den hittar du här: Tonfiskröra

Salladswraps med kyckling och fetaoströra

Salladswraps, 4 portioner

1 salladhuvud cosmopolitan eller romaneskosallad
1 paket bacon, 140 g
200 g tillagad kyckling, t.ex färdiggrillad går bra
150 g fetaost
1/2 rödlök
2 dl turkisk yoghurt
2 msk majonnäs
salt och svartpeppar
1 röd papprika
1 avokado

Gör så här:
1. Bryt av hela blad och skölj i vatten, lägg på handduk och torka av lite lätt.
2. Stek baconet krispigt i stekpanna eller ugn. Låt svalna och finhacka.
3. Grovhacka kyckling och fetaost. Finhacka rödlöken. Blanda med yoghurt och majonnäs och smaka av med salt och svartpeppar.
4. Fyll bladen med fyllningen och strö över hackad paprika, avokado och bacon.

Läckra wraps med kyckling

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

För fler goda middag och lunchtips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips

läckra wraps i salladsblad

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar